Bar End Toertocht 15 November 2015 Hoenderloo

Op zondag 15 november gaat het weer gebeuren 1 van de 2 mtb toertochten die we jaarlijks organiseren.
Startplaats is restaurant de Ruggestee, Krimweg 152 te Hoenderloo, ook zal dit de finishplaats zijn omdat hier voldoende gratis parkeerplaats, een afspuitplaats voor de fiets, en douches zijn. Last but not least je kunt er uitstekend je energie weer aanvullen, na de tocht.

Dit jaar kun je genieten van een volledig nieuwe route door het Deelerwoud welke in samenwerking met Natuurmonumenten is vastgelegd.
Er worden 3 fantastische (volledig gepijlde) routes over de mooie Veluwe uitgezet, met 35, 55 en 75 km lengte. De 35 en 55km route heeft 1 verzorgingspost en de 75km heeft er 2.

Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur in de centrale hal van de Ruggestee. Starten kun je, tussen 9.00uur en 10.00uur, dit kan zeer  snel omdat we voorzien zijn van Start en Go van de NTFU, dus neem je pasje mee,
ff scannen en fietsen maar!
Startgeld is 7,00 euro en voor NTFU leden 5,00 euro. Jeugdige deelnemers (onder de 13 jaar) doen gratis mee!

Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerterrein in de nabijheid van de startlocatie. U kunt vervolgens op de fiets stappen en naar de startlocatie fietsen. Let op! Er geldt een parkeerverbod buiten de door de organisatie aangegeven locaties. De politie treedt hiertegen hard op.