vacature afbeelding 298x234

Vacature Penningmeester

08 februari 2017

Voor de club zijn wij op zoek naar een:

 

Penningmeester

 

Mountainbikeclub Bar-End is een club  met ± 600 leden, waar verschillende disciplines van de, vooral off-road wielersport, beoefend kunnen worden. In verband met tijdgebrek als gevolg van een nieuwe baan heeft onze penningmeester besloten zijn functie vacant te stellen. Tot de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering (april 2017)  zal de huidige penningmeester zijn werkzaamheden afronden en de honneurs waarnemen.  Het bestuur van Mountainbikeclub Bar-End is daarom op korte termijn op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De werkzaamheden
De werkzaamheden van de penningmeester bestaan uit:

Je houdt je bezig met het beheer van de financiën van de club en vormt samen met de voorzitter en secretaris het dagelijks bestuur en ben je aanwezig bij de bestuurs- en ledenvergaderingen. Je verzorgt de boekhouding en de financiële transacties. Ieder jaar stel je een begroting op en schrijf je een financieel jaarverslag. Je adviseert het bestuur inzake het financieel beheer.

 Jouw profiel

  • Je bezit over financiële en administratieve kennis
  • Je kunt budgetten beheren en begrotingen opstellen
  • Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent in het bezit van een PC en kan overweg met o.a. Excel, Word etc.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een zeer ambitieuze organisatie.

De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging.

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij Peter Nieland, voorzitter van Mountainbikeclub Bar-End, telefoon 06-15689548 of mailen naar voorzitter@bar-end.nl