Bar End BIKE-weekend powered by Merida

Ook dit jaar organiseren we samen met Merida het BIKE-weekend powered by Merida; de openingsmarathon van het seizoen. Een dag later kan er een mooie toertocht verreden worden in de bossen rond Apeldoorn.

Marathon + toertocht

Merida Bike Marathon

Op zaterdag 9 maart starten we het BIKE-weekend met de openingsmarathon van het mountainbikeseizoen over 72 of 108 km. Het rondje is ten opzichte van vorig jaar uitdagender en mooier geworden. De wedstrijd zal bestaan uit 2 of 3 rondes met 2 verzorgingsposten op 1 ronde.

Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om het 9th Wave-cycling bergklassement. Om in het bergklassement opgenomen te worden en kans te maken op mooie prijzen waaronder een 9th Wave wielset, dien je in bezit te zijn van een Strava account en dien je de rit voor zondag 10 maart 2019 9.00 uur te uploaden.

Tijdens de Merida Bike Marathon zal er bij de start-finish locatie een technische support zijn welke verzorgd zal worden door Stappenbelt sportfietsen.

Inschrijven voor de Marathon kan hier.  (Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk!)

Starttijden:

108 km                  10.00 uur

72 km                    10.10 uur

Bij je startnummer ontvang je nog een leuke goodiebag.

Toertocht

Op zondag 10 maart organiseren we de toertocht over 35 of 55 km. De 35 km zal gaan over het parcours van de marathon. Voor de 55 km zal er nog een mooie extra lus verreden worden.

Inschrijven kan op de dag zelf van 9.00 tot 10.30 uur. De inschrijfkosten zijn 7 euro en op vertoon van een NTFU pas krijg je 2 euro korting. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis meedoen! Verzorgingsposten zullen ook aanwezig zijn. Bij terugkomst bij het Merida Experience Center zal er nog een verloting zijn van leuke prijzen!

Vrijwilligers

Voor een evenement als deze hebben wij natuurlijk ook vrijwilligers nodig. Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld op de vrijdag bij de opbouw, zaterdag bij de Marathon of zondag bij de toertocht te helpen kun je je hier inschrijven.

Adres

Merida Experience Center

Laan van Westenenk 120

7336 AZ APELDOORN

Graag zien we jullie aan de start van onze mooie evenementen!!!

Mocht je niet mee kunnen doen maar wil je wel graag helpen om dit mooie evenement tot een groot succes te maken, we zijn nog opzoek naar veel vrijwilligers! En vergeet niet onze facebook pagina te liken en te delen: facebook.com/Bar End BIKE-weekend powered by Merida

Voor vragen kan je mailen naar: barendbikeweekend@gmail.com

Bar End

PR & Communicatie commissie

Merida300x200