Bikepark

 

Het idee was er al langer, maar kreeg na het mooiste Nederlands kampioenschap in 2018 een boost. Het parkoers was mooi en uitdagend. We kregen zelfs vragen uit het land om de expertise van de bedenker te mogen gebruiken. Op dat moment kwamen er een aantal dingen bij elkaar en viel de puzzel in één. Mountainbike, talentenopleiding, Apeldoorn Fietsstad, toerisme, de FSG sportacademy, lokale ondernemers enz. enz. Een Bikeparc dus. Ron Windhouwer, voorzitter technische zaken, heeft het hele idee op papier gezet in de notitie “Mountainbikeclub Bar-End de verbindende factor”.

Samen met de bedenker van het NK parkoers, hoofdtrainer Han ten Hove is het plan verder uitgewerkt. Er zijn offertes opgevraagd, subsidie aangevraagd en gelukkig ook gekregen.

Nu anno 2020 zijn we in juni met de werkzaamheden gestart en hopen we dat deel 1 (van de 3) eind juli 2020 gereed is. De aanleg is in handen van Tracks&Trails van Patrick Jansen onder toeziend oog van Han ten Hove. Het Bikepark is voor zowel de wedstrijdrijder als voor de recreant. Op alle niveaus moet er aan de techniek geoefend kunnen worden om de veiligheid van het mountainbike te vergroten. Nederland kan wel fietsen, maar niet iedereen kan mountainbiken. Voor de wedstrijdrijders is er een intentie van de KNWU om dit Bikepark aan te wijzen als trainingscentrum. Verder zal het worden aangeboden voor clinics en trainingen.

Prijzen gebruik Bikepark Apeldoorn

Prijs
Bedrijven
Huur dagdeel (2 uur) 10 personen €250
Iedere deelnemer extra €15
Trainer van Bar-End (verplicht) per 10 deelnemers €50
Lunch per persoon €15
Clubs
Huur dagdeel (2 uur) 10 personen €150
Iedere deelnemer extra €10
Trainer van Bar-End (verplicht) per 10 deelnemers €50
Lunch per persoon €15
Particulieren individueel
Huur dagdeel (2 uur) €50
Trainer van Bar-End (verplicht) €50
Inclusief koffie en thee.

 

Meer informatie en boekingen

Wil je gebruik maken van het Bikepark met jouw bedrijf, club of voor individuele training neem dan contact op via : info@bar-end.nl