FietsFit Cursus

Heb je recent een mountainbike gekocht, of wil je je fiets meer of beter leren gebruiken? Dat kan bij Apeldoornse Mountainbike Club Bar End.

Op 17 maart 2019 start de cursus Fiets-Fit van 6 weken.  Speciaal voor beginnende mountainbikers. In een groep van maximaal 25 personen (mannen en vrouwen) wordt onder begeleiding van 3 ervaren trainers les gegeven. Hierdoor is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. In deze 6 weken leer je stap voor stap je fiets goed beheersen én bouw je een betere conditie op.

 Voor wie?

De cursus is toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar en in het bezit van een eigen mountainbike en helm. De cursus is tevens toegankelijk voor leden van Bar End (Basic en Medium groep) die aan hun techniek en conditie willen werken. Leren en plezier staan voorop! 

 Waar en hoelaat

De trainingen vinden op zondag plaats van 09:30 uur tot uiterlijk 12:30 uur in Apeldoorn bij het clubhuis van Bar End op sportpark Orderbos. De totale kosten bedragen slechts € 35,- en je krijgt € 7,50 terug als je na de cursus lid wordt van Bar End. Voor Bar End leden is de cursus er voor € 27,50. 

 Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden mail naar:  fietsfit@bar-end.nl

Nieuwe cursus start op 17 maar 2019

17 maart

24 maart

31 maart

7  april

14 april

28 april