Stappenbelt Sportfietsen development team Bar End


 Voor de komende jaren hebben Stappenbelt en MBC Bar End de krachten gebundeld. De jeugdopleiding waar de club al jaren om bekend staat krijgt een vervolg in de vorm van een development team voor nieuwelingen, junioren en beloften.

Voor komend jaar bestaat het team uit twee Masters: Arne Nuijs en Stefan van den Bos. Demiz Hebing is belofte en Rens Teunissen van Manen is nieuweling. De twee oudgedienden zullen waar mogelijk de jongeren bijstaan met tips en tools uit het vak. In deze kleine setting zal 2019 een pilotjaar worden waarin dit project met als voorbeeld “De Ajax School” verder wordt ontwikkeld.

Collages11

De samenwerking met Stappenbelt Sportfietsen ligt voor de hand. Gert en Roelien steunen al vanaf dag één de club. Ook hebben zij al een goed voorbeeld van hoe een team zou kunnen draaien. Met het Stappenbelt Specialized Racing Team staat er al sinds jaar en dag een professioneel team aan de start in binnen en buitenland.

Ook Han ten Hove, Talent Coach van de KNWU en hoofdtrainer bij BarEnd is bij het team betrokken als trainer/coach. Onder zijn begeleiding krijgen de talenten een kans om zich verder in de sport te ontwikkelen